Dit zijn de leukste accessoires voor de keuken

Hoewel de keuken vooral een functionele ruimte is, kan het geen kwaad om het een beetje te versieren met een persoonlijk tintje. Een schilderij aan de muur, een composiet werkblad of een vaas bloemen op de eettafel kun je keuken er al een stuk anders eruit laten zien. Ben je op zoek naar wat inspiratie om je keuken een beetje leuk op te pimpen? Dan ben je op het juiste adres! Wij geven je wat inspiratie voor leuke accessoires voor in de keuken.

composiet werkblad

Alles natuurlijk: accessoires gemaakt van natuurlijk materiaal 

Iets wat nu ontzettend hip is zijn keuken accessoires die er natuurlijk ogen. Denk hierbij aan keukengerei gemaakt van hout of servies in een neutrale kleur. Steeds meer zien we een neutraal kleurenpalet die wordt toegepast in gehele keukens, maar ook in accessoires. Denk hierbij aan gebroken wit, beige, chocolade bruin of een licht grijs. 

Aangezien deze accessoires in overvloed zijn in woonwinkels, kun je zeker profiteren van de trend! Wat dacht je van een simpele wasbak set met een zeeppomp en borsteltje gemaakt van hout? Of wat dacht je van zachte keukendoeken in een beige kleur? Er zijn genoeg opties als het gaat om ‘natuurlijke’ spullen voor in de keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *