Op vakantie naar Nederland? Huur een auto en ga naar Scheveningen!

De afgelopen weken hebben we schitterend weer gehad in het mooie Scheveningen. Scheveningen is een levendige wijk, waarin alles wel te vinden is: zee, strand, duinen en allerlei leuke attracties die het bezoeken dubbel en dwars waard zijn. Ondanks dat het water nog niet helemaal is opgewarmd momenteel, is het wel heerlijk afkoelen in de Noordzee.

Auto huren of met de trein?

Vanwege het opkomende toeristenseizoen en het mooie weer is het zeer druk in het stadsdeel. Voornamelijk voor de mensen onder ons die net zijn aangekomen met het vliegtuig zullen even moeten wennen aan de drukte. Mocht je net zijn geland op het vliegveld, dan is het begrijpelijk dat je na een lange vlucht niet wilt stressen over het openbaar vervoer of taxi’s. Helemaal niet als de koffers lang van zich laten weten het hele vliegveld een grote mensenmassa is. Dan zit je er niet op te wachten om een plekje in de volle trein te vergaren, om vervolgens twee keer over te moeten stappen. Om nog maar over de koffers te zwijgen: die passen een stuk beter in de kofferbak dan in het gangpad van de trein. Het is dan super om naar de Engelstalige en Nederlandstalige car hire rotterdam airport in te schakelen en een auto te huren.

 

Leuke bestemmingen in Scheveningen

Een aantal leuke attracties die je kunt gaan bezoeken zijn onder andere het strand, de pier en de Skyview. Daarnaast zijn er in Den Haag en Scheveningen interessante attracties, zo heb je bijvoorbeeld het museum Beelden aan Zee, Madurodam, Escher in het Paleis en SEA LIFE Scheveningen, Glowgolf en het Scheveningse casino. De meeste attracties zijn nog geen 20 min rijden van de autoverhuur rotterdam airport.

 

All-in service vanaf airport Rotterdam

Een eigen huurauto biedt je vrijheid. Op deze manier ben je niet afhankelijk van het OV en dus ook niet van de vertragingen kapotte bovenleidingen of stakende buschauffeurs.  BB&L maakt het huren van een auto vanaf de airport eigenlijk heel makkelijk. Hier wordt je namelijk bij aankomst opgewacht door een medewerker in de aankomsthal die u en uw spullen direct naar huurauto brengt die is voorgereden. Het voordeel hiervan is dat u zo het stadsdeel Scheveningen en de stad Den Haag kunt leren kennen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *