Op vakantie in Scheveningen is een aanrader!

Er zijn maar weinig dingen waar ik zo veel plezier uithaal als kamperen. Ik ben er van jongs af aan mee opgegroeid en ik vind dan ook niks leuker dan een op vakantie gaan met de caravan. Alleen al het begin wanneer je samen dingen inpakt en de auto volpropt vind ik al leuk. Zelfs de chaos die daarbij hoort kan ik niet missen. Als mijn vader en moeder discussiëren over hoe de auto ingepakt moet worden kon ik oprecht van genieten.

Anders dan anders

Dit jaar is het echter een beetje anders. Waar we normaal gesproken 10 uur onderweg zijn naar het zuiden van Frankrijk of naar Italië blijven we deze keer lekker dichtbij huis. We hebben dit jaar te kampen met een virus dat ervoor zorgt dat we dit jaar hebben gekozen om dichter bij huis op vakantie te gaan. We zijn gaan kamperen in de buurt van Scheveningen. Dat was hartstikke leuk. Heel gek eigenlijk dat dat zo’n verrassing was voor mij. Je zou denken Scheveningen is niet ver uit de buurt, en zoveel toeristische plekken heeft Nederland niet. Dan moet elke Nederlandse toeristische plek wel bekend zijn voor ons Nederlanders. Nou voor mij en velen in mijn omgeving was dat niet het geval.

Caravan van goede kwaliteit

Onze caravan hebben we twee jaar geleden gekocht bij Pen caravans in Enschede. De caravan is ruim en ontzettend gebruiksvriendelijk. We hebben al een aantal tochten gemaakt naar het zuiden van Europa en we konden er niet blijer mee zijn.

Fiets fanaten

Afijn, het kamperen in Nederland is echt leuk. We hebben de fietsen meegenomen naar Scheveningen en hebben heerlijke fietstochten gemaakt. We zijn echte fiets fanaten. We hebben veel mooi fietst tochten gemaakt. Overigens hebben we net nieuwe elektrische fietsen gehaald bij ‘Zwiep fietsen’. Deze fietsen bevallen ons erg goed. Behalve het fietsen hebben we ook fijne wandelingen gemaakt, bijna elke avond hebben we het hele strand af gelopen. Verder hebben we elke dag heerlijk uitgegeten op het strand op Scheveningen. Al met al was het dus een succes om op vakantie te gaan in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *