Kiezen voor een appartement in Scheveningen

Scheveningen is een stadsdeel van Den-Haag die bekend staat om het duin en het strand. In dit artikel geven wij jou een aantal redenen die je kunt overwegen om te kiezen voor een appartement of huurwoning in Scheveningen. In Scheveningen kun je namelijk de natuur op zoeken, maar ook genieten van de gezellige sfeer en bovendien is het centrum van Den-Haag om de hoek.

  • Zon, zee en strand

Een duidelijke reden om Scheveningen te verkiezen als woonplaats is natuurlijk de mooie duinen en het strand. Scheveningen is omgeven door natuur. Heerlijk om een paar dagen in de week even tot rust te komen met een drankje aan het strand of om een wandeling- of fietstocht te maken. Scheveningen heeft veel strandtenten dat uitnodigt om een lekker drankje te doen en daarnaast geeft de pier een prachtig uitzicht over de kust. Verder zijn er in Scheveningen ook gewoon winkels, een bioscoop, een theater en nog veel meer. Daarnaast zijn er genoeg leuke activiteiten te ondernemen zoals surfen en andere wateractiviteiten. Scheveningen is dan ook de ideale plek voor mensen die een weekendje weg gaan. Heb jij woonruimte over en wil jij jouw huis verhuren? Schakel dan een verhuurmakelaar Den-Haag in.

  • Scheveningen ligt dicht bij het centrum van Den-Haag

In Scheveningen zit je toch net wat rustiger dan midden in het centrum van Den-Haag, maar dat neemt niet weg dat een stad in de buurt wel heel handig is en daarnaast ook nog een leuk. Den-Haag is een van de beste steden in Nederland om heen te gaan voor een dagje winkelen. Je vindt er grote winkelketens, maar ook kleine boetiekjes. Verder zijn er veel leuke museums en activiteiten te doen in Den-Haag, zoals bijvoorbeeld Madurodam. Tevens zijn er in Den-Haag enkele hogescholen te vinden wat natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is.

  • Gunstig gelegen

Vanuit Scheveningen zit je ook zo in andere delen van Nederland. Je bent zo in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het is een bruisende stad maar niet te groot en ook niet zo massaal of toeristisch als bijvoorbeeld Amsterdam. In Den-haag is genoeg werkgelegenheid, maar mocht je in een andere stad werken dan zit je ook daar binnen no-time.

  • Huurprijzen relatief lager

De huurprijzen is Den-Haag oftewel Scheveningen zijn relatief laag als je het vergelijkt met andere steden zoals Amsterdam waar de woningmarkt vrij gespannen is. Vaak vind je voor een redelijke huurprijs een best groot huis. Een koophuis is tevens in Den-Haag ook niet mega duur. De vaste lasten zijn over het algemeen schappelijk. Ben je op zoek naar een appartement. Kijk dan eens op rental apartment Den-Haag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *