Elektrische fiets

Omdat de elektrische fiets steeds populairder wordt is er ook steeds meer vraag naar. En eigenlijk is het ook niet raar, want met de elektrische fiets ben je heerlijk in de buitenlucht. Je hoeft niet altijd op je eigen krachten te rekenen. Je kunt zelf bepalen hoeveel ondersteuning je wilt hebben bij het fietsen. 

E-bike kopen

Een E-bike van amslod kopen is eigenlijk zo gedaan met de juiste begeleiding helemaal. Er is een ruime collecte aan E-bikes bij Amslod. Zo kan je kiezen uit een E-bike met midden- of voorwielmotor. Maar ook een sportieve e bike kopen is zo gedaan. Wanneer je weet wat je wilt maakt het allemaal nog makkelijker. Amslod is een heel snel groeiende E-bike specialist. Je kunt de E-bike dan ook laten leveren vanaf de fabrikant waar door je ook de beste prijs-kwaliteitverhouding hebt. Alle elektrische fietsen zijn ook voorzien van de nieuwste technieken. 

Nieuwste model 

In 2021 is er weer een nieuw model uitgekomen. De Ascot MRX-600. Dit is een elektrische fiets met een krachtige motor waarbij uiteraard ook de nieuwste technieken bij verwerkt zijn. Het heeft een helder LCD-kleurendisplay, een dynamic drive om over te schakelen van ECO- naar SPORT-modus, de fiets is tot in de puntjes afgewerkt en heeft een prachtige kleurstelling. De E-bike is het jubileum E-bike omdat Amslod hun vijfjarig bestaan gevierd kan worden. Wanneer we naar de Reviews Amslod Ascot kijken dan zijn dit tot nu toe heel gunstig. En juist daardoor weten klanten ook wat ze aan de e-bike hebben. Zo kan Amslod ook werken aan de juiste afhandeling van de aankoop, klant gerichtheid en afhandelingen. 

Ervaringen

De Amslod.nl  ervaring die er zijn met de elektrische fietsen die er verkocht worden zijn heel erg belangrijk. Dat zorgt er voor dat er gewerkt kan worden aan verbetering van de fiets. Maar ook wanneer de ervaringen met de klanten service of ander service problemen horen ze graag. Werken aan een betere klant gerichtheid is ook zeer belangrijk. Vaak worden alle oplossingen in goede orde ontvangen door de klanten. De klant kan dan weer heerlijk genieten van de elektrische fiets en volop genieten met een glimlach op het gezicht die er dan niet snel vanaf komt. Amslod ziet graag tevreden klanten. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *