Een sportief dagje Scheveningen

 

Scheveningen hoort bij Den-Haag. Het is eigenlijk een stadsdeel van deze wereldstad. Bij Scheveningen denk je aan vertier, boulevard, strand en vis eten. Een plek waar je gemakkelijk een dag kunt vertoeven zonder je te vervelen. Wanneer je deze stad hebt gekozen om met collega’s naar toe te gaan, dan heb je de dag van je leven. Sportief bezig zijn, musea bekijken en lekker eten behoren tot de mogelijkheden. Of je nu een dagje uit organiseert voor familie, of een teambuilding-dag voor collega’s, er zijn genoeg sportieve activiteiten, mede door de stranden, te vinden.

Sportief dagje uit

Beachvolleybal
Een sportief dagje kan een mix zijn van sportiviteit en cultuur. Scheveningen leent zich daar uitstekend voor. Strandactiviteiten zijn er het hele seizoen. Het is gemakkelijk om met al je collega’s te kiezen voor groepsvervoer in bijvoorbeeld een touringcar. De stemming zit er dan meestal al in wanneer je op de plek arriveert. Wil je een echte teambuilding dag met collega’s? Dan is een beachvolleybaltoernooi een geweldige activiteit om te werken aan het teamgevoel. Natuurlijk zullen de wedstrijden op het strand worden gespeeld.

Salsadansen
Waan je samen met je vrienden of collega’s in Cuba en volg een workshop Salsa dansen. Op het strand en in de strandtent ga je helemaal uit je dak en geef je je lichaam een flinke boost door te gaan salsa dansen. Succes is verzekerd.

Wandeling op het strand

Met wat oudere familieleden is het heerlijk om een sportieve wandeling te maken. Als afwisseling cultuur-snuiven in het natuurhistorisch museum “Muzee”. Er zijn vele mogelijkheden om naast een wandeling bijvoorbeeld een partijtje knotshockey te spelen. Ook het ouderwetse boogschieten vinden mensen nog steeds spannend om te doen. Scheveningen biedt naast deze sportieve activiteiten op het strand, workshops zandsculpturen maken. Actie en creativiteit gaan samen. Je leert altijd om iets moois neer te zetten op het strand en bent de hele dag actief bezig. Uitermate geschikt als teambuildingsuitje.
Vervoer naar Scheveningen

Mogelijkheden te over, dus! Zeker in het zomerseizoen is zoiets een echte aanrader. Een laatste tip! Mocht je met meerdere mensen op pad gaan, regel dan van te voren het vervoer goed. Zo kan het vele malen voordeliger zijn om een touringcarbedrijfin te schakelen, dan dat je met meerdere auto’s op pad moet.

 

Kortom, je hoeft echt niet met elkaar op een trainingskampom sportief te blijven en het groepsgevoel te creëeren. Een sportief dagje Scheveningen draagt namelijk niet alleen bij aan de gezondheid, maar ook aan het groepsgevoel én de teambuilding.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *